Kattohuollot kunnossapidon ammattilaiselta

Salon Teollisuuskatot tarjoaa myös kattohuoltopalveluita. Teemme monenlaisiin kohteisiin bitumikattoasennuksia sekä bitumi-, huopa-, tiili- ja peltikattoihin liittyvät remontit, korjaukset ja huollot. Tarvittaessa pyrimme tekemään kiireelliset huoltotoimet jopa saman päivän aikana.

Kattohuoltotoimenpiteitä on hyvä suorittaa 1-2 kertaa vuodessa. Kun kattoa huoltaa, se säilyttää rakenteet hyväkuntoisena ja lisää vesikaton käyttöikää. Ongelmiin ja vaurioihin on tarpeen tarttua heti, kun ne huomataan. Tämä on tärkeää siksi, että vältytään suurilta kattoremontoinneilta ja vuotavan vesikaton aiheuttamilta kosteusvaurioilta rakennuksen muissa rakenteissa. Vähäisemmät vauriot voidaan tehdä osittaisena korjauksena. Tämä on tarpeen, koska korjaamattomat vauriokohdat suurenevat ajan myötä ja huonoimmassa tilanteessa johtavat laajaan, koko katon uusimisremonttiin.

Jotta voi varmistua siitä, että kattohuoltoja tehdään riittävän usein, on kätevintä ja helpointa tehdä kattohuoltosopimus. Kun huolehdit säännöllisistä huolloista, oikeanlaisilla materiaaleilla ja ammattilaisten tekemänä, turvaat myös kiinteistösi arvon säilymistä.

Kattohuoltoja tehtäessä Salon Teollisuuskatot käyttää aina laadukkaita ja kohteeseen sopivia materiaaleja sekä tarvikkeita.

Kattohuollot

Katon oikea kunnossapito vaatii säännöllisin ajoin huoltotoimia. Kattomateriaalit ovat kehittyneet laadukkaammiksi ja kestävämmiksi, mutta tästä huolimatta talvinen ilmasto-olosuhde aiheuttaa vesikatolle kuormitusta. Lisäksi kattorakenteita kuormittavat lämpötilavaihtelut, auringonpaahde, sateet, pakkanen, myrskytuulet ja lumikertymät. Kun kattoa huoltaa säännöllisesti, se säilyy hyvänä kymmeniä vuosia.

Käytämme kaikissa urakkakohteissamme luotettavien valmistajien materiaaleja

Materiaalit valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Noudatamme valmistajien materiaalikohtaisia ohjeita ja käytämme oikeaoppisia työtapoja. Näiden työskentelytapojen ja oikeiden käytäntöjen noudattaminen takaavat asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen, valmistajien pitkät takuut ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme