Pihakansityöt ammattilaiselta

Salon Teollisuuskatoilla on kattava ja pitkä kokemus vaativistakin pihakansiurakoista. Teemme kuntien, kaupunkien, yritysten ja yksityisasiakkaiden pihakansitöitä sekä vanhojen pihakansien saneerauksia ja huoltoja. Urakoimme uudis- ja saneerauskohteissa. Palveluksessamme on pihakansitöihin erikoistuneita ammattiosaajia.

Pihakansiurakoita tekevät Salon Teollisuuskatoilla osaavat ja erikoistuneet ammattilaiset. Näin pystymme takaamaan pitävät ja laadukkaat pihakansiratkaisut asiakkaillemme.

Vaurioituneiden, vanhojen pihakansien päälle, kun kantavuus on saattanut kärsiä, saattaa olla järkevää tehdä laajempi pihakansiremontti. Tällaisissa tapauksissa pihakansiremonttiin sisällytetään purkutyöt kantavasta laatasta ylöspäin vesieristeineen, tämän jälkeen kallistukset tarkemitataan ja asennetaan uudet rakenteet tämän päivän normien mukaisesti.

Pihakansityöt

Pihakansi on piha-alueeseen kuuluva kansirakennelma. Pihakannen alapuolella voi olla erilaista toiminnallista tilaa. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat erilaiset suojatilat ja hallit. Pihankannet sulautuvat usein yhteen osaksi pihaympäristöä, toria tai kävelykatua. Pihakannen päällä saattaa olla nurmikkoaluetta tai muuta kasvillisuutta. Pihakannen päällystys voi yhtä hyvin olla kivilaatoitusta ja asfalttia.

Käytämme kaikissa urakkakohteissamme luotettavien valmistajien materiaaleja

Materiaalit valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Noudatamme valmistajien materiaalikohtaisia ohjeita ja käytämme oikeaoppisia työtapoja. Näiden työskentelytapojen ja oikeiden käytäntöjen noudattaminen takaavat asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen, valmistajien pitkät takuut ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme