Kattotyöt ammattilaiselta

Salon Teollisuuskatoilla on kattava ja pitkä kokemus erityyppisistä kattotöistä. Asennamme bitumikattoja sekä teemme bitumi-, tiili- ja peltikattoihin liittyvät korjaukset ja huollot. Urakoimme uudis- ja saneerauskohteissa. Asiakkainamme ovat muun muassa taloyhtiöt, rakennusliikkeet, eri alojen yritykset, kunnat ja kaupungit sekä yksityisasiakkaat. Palveluksessamme on ammattiosaajia. Toimimme Etelä-Suomen alueella.

Olemme toteuttaneet erilaisten kohteiden kattourakointia yli 25 vuoden ajan. Kattourakoitamme hoidamme nykyaikaisin ja energiatehokkain ratkaisuin.

Sopimuksen mukaan toteutamme kattourakointia Etelä-Suomessa. Monipuolinen kalustomme ja osaamisemme antaa meille mahdollisuudet toteuttaa isotkin kattourakat, kuten teollisuuslaitosten kattotyöt.

Tilaamalla kattotyöurakkasi meiltä voit varmistua siitä, että työt tehdään sujuvasti ja viimeistely on huolellista. Huolehdimme laadukkaasta asennuksesta ja varmistamme näin myös katon vesitiiviyden säilymisen. Tämä on tärkeää, jotta kosteusvaurioista ei tarvitse jatkossa murehtia.

Alamme koulutettuina ja osaavina ammattilaisina tarkastamme myös, että remontit hoidetaan asianmukaisesti turvallisuusohjeiden ja -määräysten mukaan. Näin vältytään aiheuttamasta vaaraa rakenteille tai tilojen käyttäjille.

Kattotyöt

Salon Teollisuuskaton ammattitaitoiset työntekijät ovat perehtyneet työskentelemään monenlaisten katemateriaalien kanssa. Toteutamme laadukkaasti ja sujuvasti erilaisia kattoasennuksia bitumikattoihin.

Käytämme kaikissa urakkakohteissamme luotettavien valmistajien materiaaleja

Materiaalit valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Noudatamme valmistajien materiaalikohtaisia ohjeita ja käytämme oikeaoppisia työtapoja. Näiden työskentelytapojen ja oikeiden käytäntöjen noudattaminen, takaavat asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen, valmistajien pitkät takuut ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme