Tehtaalla ja katolla

Pikku-Finlandia tehtiin varsinaisen Finlandia-talon väistötilaksi. Se on rakennettu moduuleista, minkä ansiosta muuntelu ja siirtely on helppoa. Tästä onkin hyötyä, kun Finlandia-talon remontti valmistuu ja Pikku-Finlandiasta tulee koulu tai päiväkoti. Salon Teollisuuskatot Oy on saanut olla mukana toteuttamassa tätä menestystarinaa.

Pikku-Finlandia on rakennus, jonka pääurakoitsijana oli FM-Haus Oy Jokioisilta. Salon Teollisuuskatot Oy sai mahdollisuuden hoitaa vesikatot kuntoon.

Kuten rakennuksen eri osat muutenkin, myös vesikatto toteutettiin useasta elementistä. Katon pohjakermit asennettiin FM-Hausin tehtaalla muuten valmiiden elementtien päälle. Tämän jälkeen elementit kuljetettiin työmaalle ja nostettiin ylös. Kun katto oli koottu paikoilleen yhdeksi kokonaisuudeksi, Salon Teollisuuskatot Oy:n asentajat asensivat yhtenäisen pintakermin sen päälle.

Pinta-ala oli noin 4.400 m². Materiaalina käytettiin TL2+TL2 -bitumikermejä. Rakennusalalla vaaditaan 10 vuoden takuuta, mutta Salon Teollisuuskatot Oy uskaltaa tarjota kohteisiinsa jopa 20 vuoden takuuta. Kysy lisää!

Kattotyöt Etelä-Suomen alueella – lue lisää!